Tag Archives: gambar kucing

Pendapatan Ke 17 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ku sangka panas sampai ke petang rupanya hujan di tengah hari. Tak ku sangka cempedak menjadi nangka. Hehe. Alhamdulillah. Tiada ungkapan yang mampu diluahkan selepas menjana pendapatan ke 17 dari jobdirumah. Walaupun bulan ni baru dua kali masuk komisen dari jobdirumah, namun ia sangatlah berbaloi-baloi. Macam iklan switch to U tu la. Berbaloi-baloi. Hehe. Bagi mereka yang masuk setiap hari komisen dari jobdirumah ni, mungkin dah biasa dengan semua ni.

pendapatan ke 17 dari jobdirumah

Kredit : Google Images

Continue reading

Glasses, Cat & Gift 2013 by Suri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Glasses, Cat & Gift 2013 merupakan satu tajuk yang diberikan oleh saudari Suri dari blog Cahaya Cinta dot com. Tajuk artikel ni adalah berkaitan dengan sebuah pertandingan. Pertandingan merekacipta ayat berpandukan kepada gambar yang diberikan. Alhamdulillah, akhirnya aku berjaya menyiapkan artikel pertandingan ni. Sudah lama memikirkan idea untuk gambar kucing ni. Bukan main lagi aku fikir ayat yang sesuai. Akhirnya berjaya juga.

 

Continue reading