Tag Archives: gembira

Gembiralah Jika Tidak Dihargai

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Gembiralah jika tidak dihargai. Itu perkara yang perlu kita lakukan jika merasakan diri tidak dihargai. Walaupun banyak yang telah kita lakukan, tetapi langsung tidak dihargai, bergembiralah. Nescaya korang akan bahagia dalam meniti hayat-hayat yang masih berbaki ini. Tak apalah. Hidup hari-hari, mati hanya sekali. Hari ini hari dia, esok lusa mana tahu hari kita pula. Haha.

gembiralah jika tidak dihargai

Gembira bukan hanya apabila bermain air laut bersama jer…

Continue reading

Pendapatan Ke 20 Dari Jobdirumah

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera.

Syukur Alhamdulillah.

Kali ni aku harap korang tak kesah ekk kalau aku nak gelak ketawa kejap.

Hahaha. Kahkahkah. Hehehe. Huhuhu. Hihihi.

Ok dah. Alhamdulillah. Syukur yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi. Dengan limpah dan kurniaanya ketika ini aku rasa gembira walaupun untuk seketika. Tipulah aku kalau tak gembira kan? Dapat duit dari blog, dengan usaha yang tak seberapa, dapat hasil yang tak pernah dijangka, memang sesuatu yang menyeronokkan.

kucing dan pendapatan ke 20 dari jobdirumahKomisen ke 20 dari Jobdirumah dah dapat.
Jangan masam je, senyum lah sikit… Kredit : Google Images

Continue reading