Tag Archives: giveaway

Giveaway: Free Baucar KFC!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ohhh ruginya aku baru ada masa untuk menyertai Giveaway: Free Baucar KFC! Petang ni baru boleh bernafas dengan lega sikit. Berbekalkan masa yang ada ni, elok sangat kiranya aku berkongsi dengan korang semua berkenaan dengan Baucar KFC PERCUMA.

Continue reading

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com merupakan satu pertandingan yang menawarkan hadiah bernilai ratusan ringgit. Dengan hanya mengikuti beberapa syarat yang sangat mudah, korang mampu untuk memiliki hadiah yang disediakan. Buat satu artikel, kemudian like itu, follow ini, dah cukup layak untuk korang bergelar peserta pertandingan.

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com Continue reading

Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my merupakan satu tajuk yang diberikan oleh pemilik blog Hairulazni.my. Giveaway ini adalah sebagai tanda penghargaan pemilik blog kepada rakan blogger yang selalu berkunjung ke laman blog beliau. RM100 menjadi habuan sekiranya anda terpilih untuk menjadi pemenang. Berkenaan dengan giveaway ni, penganjur wujudkan dua kategori. Pertama Review Alexa dan kedua penghasilan entri berkenaan dengan giveaway ni.

giveaway

Kredit : Hairulazni.my

Continue reading

Review Blog Penaja Kedua Giveaway Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah, sokongan daripada rakan blogger untuk menjadi penaja giveaway pondok kecil telah mendapat sambutan. Walaupun tak ramai yang nak jadi penaja, namun aku tetap bersyukur kerana yang sanggup menjadi penaja giveaway pondok kecil bukan calang-calang blogger. Setakat hari ni, tak ada seorang pun yang menghantar link penyertaan untuk giveaway tu. Jadilah insan pertama untuk memeriahkan giveaway pondok kecil ni. Hadiah yang ditawarkan agak lumayan disamping syarat penyertaan telah aku ubah sedikit untuk memberi keselesaan kepada peserta. Ketiadaan pengalaman membuatkan giveaway ni nampak agak tempang. Huhu.giveaway

Continue reading