Tag Archives: gun & roses

Top Komentator November 2012 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tahun 2012 bakal meninggalkan kita semua dengan berbagai peristiwa pahit dan manis. Walau apa-apa pun yang terjadi dalam hidup ini, jadikan lah ia sebagai satu cabaran untuk menempuh hari – hari yang mendatang. Top komentator bulan November 2012 sekali lagi dimenangi oleh saudara Yusri. Terima kasih kepada saudara Yusri kerana sokongan yang diberikan terhadap pondok kecil yang tak seberapa nak popular ni. Hehe.

Buat semua rakan blogger, silent reader, dan semua pembaca lain, aku sebagai pemilik blog pondok kecil mengucapkan ribuan terima kasih dan jutaan rasa kesyukuran kerana korang semua tak lekang dari berkungjung ke halaman blog ini. Walaupun hakikatnya isi kandungan dalam blog ini tak seberapa menarik dan sokongan dari korang semua menguatkan lagi untuk aku terus bertapak dalam arena blogging ini.

Continue reading