Tag Archives: iphone 5 gadget impian

Giveaway Untuk Semua by Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali sepanjang tahun 2012 pondok kecil akan mengadakan giveaway pertama sempena dengan demam contest SEO yang sedang hangat berlangsung sekarang ini.

giveaway Continue reading

iPhone 5 Gadget Impian – Please Vote Me!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Contest iphone 5 gadget impian kian merasai kehangatannya. Contest iPhone 5 kini diteruskan lagi cabarannya dengan menuntut peserta untuk mendapatkan undian bagi melayakkan lagi seseorang itu bergelar otai SEO, otai meraih undi, otai pujuk rayu, otai rangka strategi dan segala gelaran lagi. Banyak kelebihan yang aku perolehi apabila menyertai contest gadget impian ini. Di antara perkara yang paling penting yang aku perolehi adalah dapat menambahkan dan mengeratkan lagi silaturahim di antara rakan blogger sekalian.

gadget impian blog popular

Continue reading

Wordless Wednesday #37 – Program Asyura Pulak Dah

Program Asyura Di Kala Contest iPhone 5 Gadget Impian

Jangan Jeles Yer. Haha.

p/s : Sokonglah Pondok Kecil dalam contest iphone 5 gadget impian, blog popular dan 2012 tahunku yang kacak dengan mengklik pada butang media yang ada di setiap artikel tersebut. Malam ni baru nak pukul sampai lumat untuk meraih undi dan nak mengundi sesiapa yang dah undi pondok kecil. Harap korang semua bersabar dengan undian pondok kecil tu yer. Im So Busy One Day & Two Day. Maknanya saya sangat sibuk sehari dua ni. Hehe. Terima kasih.

Segmen Review Sesama Blogger by Puanbee.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sebelum memulakan cerita berkenaan dengan segmen review itu, aku ada buat flash sikit berkenaan dengan emosi pondok kecil sempena mengejar keyword iphone 5 gadget impian. Jom layan dulu. Flash ini untuk hiburan rakan pembaca semata-mata dan tiada kaitan dengan contest tersebut. Hehe.

Continue reading