Tag Archives: iphone 5 gadget impian

Menang Giveaway Dari Blog Popular

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah rezeki pondok kecil dapat hadiah dari blog popular, hatiputera.com. Pertama sekali aku nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menganjurkan giveaway yang menarik macam ni. Tahniah juga diucapkan kerana beliau dengan jayanya berjaya melancarkan giveaway yang mendapat sambutan hangat. InsyaAllah ada rezeki lebih, pondok kecil pun ingin juga membuat contest untuk meraikan sokongan rakan blogger sekalian. Apa beza contest dengan giveaway yer?

Menang giveaway dari blog popular

Kredit : Laman Murai

Continue reading

Blog Popular Pemangkin Kejayaan Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selama berkecimpung dalam dunia blogging, banyak senarai-senarai blog popular yang menjadi pemangkin kejayaan pondok kecil. Tempias daripada kemasyhuran itu telah memberi kesan yang agak mendalam dalam kehidupan aku sebagai blogger sambilan. Walaupun sekarang emosi aku berada dalam keadaan yang tak stabil akibat beberapa contest SEO yang pondok kecil sertai, namun harus aku ingat bahawasanya kejayaan tidak akan ditempa selagi emosi mengawal segala-galanya. Oleh yang demikian aku hasilkan artikel ini sebagai pendorong untuk aku terus berjaya dalam contest SEO yang telah aku sertai. Bagi sesetengah rakan blogger, mungkin mereka dapat mengagak apakah tujuan dan apakah objektif aku disebalik penulisan artikel ini. Hehe. Bagus korang semua memang pandai dan bijak.

blog popular

Kredit : simonsim.wordpress.com

Continue reading

Indahnya Alam Maya Dan Media Sosial

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Indahnya alam maya dan media sosial merupakan satu tajuk yang dipilih khas untuk dimuatkan di halaman pondok kecil. Bersempena dengan contest yang sedang hangat berlangsung iaitu contest iphone 5 Gadget Impian, blog popular dan 2012 tahunku yang kacak, maka terhasilnya artikel ini. Sepertimana yang korang semua maklum, media sosial memainkan peranan penting dalam memajukan sesuatu produk, perkongsian ilmu dan sebagainya lagi. Kata pujangga, maklumat kini semuanya dihujung jari. Aku sokong dengan kata-kata itu kerana hanya melayari internet, banyak perkara yang kita ketahui. Tak kiralah teknik SEO, kisah malam pertama, bahana tidak menutup aurat dan segala macam lagi perkara yang boleh kita pelajari.

alam maya dan media sosial Continue reading

Sinopsis Cerita Kisahnya Secebis Hati

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kisahnya Secebis Hati hasil nukilan saudara Ahmad Khariri Al-Hadi Bin Md Yusop. Beliau seorang ayah kepada dua cahaya mata yang bernama Nur ‘Aina Qistina Al Huda berusia 18 bulan dan Nur Anis Balqis Al Huda yang berusia 6 bulan. Beliau bekerja di Shin-Etsu Elektronik (M) Sdn Bhd sebagai Penolong Perancang Pengeluaran. Desakan kehidupan memaksa beliau dan isteri untuk sama-sama mencari rezeki menampung kehidupan keluarga.

kisahnya secebis hati

Kredit : Facebook Ustaz Azhar Idrus

~ Ada yang kita boleh ambil iktibar daripada perjalanan hidup sang kerengga ~

Continue reading

Tempias Daripada Contest SEO

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Contest SEO memainkan peranan penting dalam mempromosikan blog. Banyak faktor yang boleh dijadikan alasan untuk membuat contest. Selain daripada mempromosikan blog, contest dibuat untuk mendapatkan sokongan rakan blogger lain berkaitan sesuatu contest yang di sertai. Seperti blog Qash Mere ni. Kadang-kadang pemilik blog buat contest untuk menghargai kesetiaan pembaca dengan menganjurkan contest yang senang dengan harapan untuk mendapatkan lebihan traffic. Penyertaan aku untuk contest SEO seperti contest iphone 5 gadget impian, contest blog popular dan contest 2012 tahunku yang kacak adalah kerana ingin mendalami kemahiran SEO. Tak kan selamanya selesa dengan gelaran “kalah”. Sekali sekala nak juga meraih gelaran ” menang ” untuk contest SEO yang pondok kecil sertai.Contest SEO

Sumber : Google

Continue reading