Tag Archives: isteri curang

Best Tidur Dengan Bini dan Isteri Curang Lagi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Best Tidur Dengan Bini dan Isteri Curang Lagi merupakan sebuah artikel yang mempunyai dua cerita yang berbeza. Kalau korang tanya aku, best tak tidur dengan bini? Aku akan jawab best sangat. Susah aku nak gambarkan dengan kata-kata mahupun riak wajah gembira. Hanya pengalaman mampu merungkai segalanya. Haha.

kucing-terkejut

Continue reading

Blog Isteri Curang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Blog Isteri Curang. Satu perkataan yang teramat menusuk kalbunya. Perkataan yang aku rasa macam nak gelak sakan aje. Haha. Namun itulah hakikat yang aku harus terima. Dah tu sape yang suruh aku buat macam ni kan? Tut-tut hari ni dah dapat result yang terbaik juga la. Pertama kali dalam hidup bergelar seorang blogger dapat anugerah macam ni. Banyak-banyak blog, kenapa harus pilih blog Pondok Kecil sebagai blog isteri curang?

keyword blog isteri curang Continue reading

Isteri Curang Versi Nasihat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Isteri merupakan pelengkap dalam kehidupan suami. Dia melengkapkan segala kekurangan yang ada di dalam rumahtangga. Isteri, bagi aku dia merupakan bahtera dan aku sebagai suami adalah pengemudinya. Isteri yang baik, isteri yang tak ganas, isteri yang sopan santun, isteri yang ada sayang giler-giler, isteri tak derhaka memang menjadi idaman suami. Namun tidak semua wanita mampu menjadi yang terbaik di mata suami. Kadang kala sifat dan perangai isteri pada pandangan masayarakat dah TIP TOP. Lain pula pandangan si suami.

isteri solehah idaman suami bukan isteri curang pilihan suami

Kredit : Google Images

Continue reading