Tag Archives: jobdirumah boleh percaya

Pendapatan Ke 24 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Rezeki awal bulan yang sungguh kacak. Haha. Walaupun dah lama aku tak dapat berita gembira macam ni, namun aku tetap bersyukur. Ada juga hasilnya. Walaupun perlahan, komisen jobdirumah ni masuk juga ke dalam akaun bank aku. Dapat la aku buat apa yang patut untuk berjaya dalam dunia blogging.

komisen daripada pendapatan ke 24 dari JobdirumahTak ada gambar kucing lagi dah lepas ni…

Continue reading

Pendapatan Ke 20 Dari Jobdirumah

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera.

Syukur Alhamdulillah.

Kali ni aku harap korang tak kesah ekk kalau aku nak gelak ketawa kejap.

Hahaha. Kahkahkah. Hehehe. Huhuhu. Hihihi.

Ok dah. Alhamdulillah. Syukur yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi. Dengan limpah dan kurniaanya ketika ini aku rasa gembira walaupun untuk seketika. Tipulah aku kalau tak gembira kan? Dapat duit dari blog, dengan usaha yang tak seberapa, dapat hasil yang tak pernah dijangka, memang sesuatu yang menyeronokkan.

kucing dan pendapatan ke 20 dari jobdirumahKomisen ke 20 dari Jobdirumah dah dapat.
Jangan masam je, senyum lah sikit… Kredit : Google Images

Continue reading