Tag Archives: kalau korang nak tahu

Kalau Korang Nak Tahu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dah lama aku tak update blog. Kalau korang nak tahu kenapa, nanti aku cerita dalam perenggan seterusnya. Dunia blogging dan media sosial dilupakan buat sementara waktu. Hari ni kalau tak ada aral melintang, nak juga jenguk Facebook Pondok Kecil. Dah lama benar rasanya aku tak login akaun FB. Mungkin dah banyak “LIKE” yang diterima sepanjang ketiadaan aku. Dan tak salah kalau aku katakan, mungkin ada mesej berbaur pujukan supaya aku update blog dalam kadar yang segera.

kalau korang nak tahuGambar : Google Images

Continue reading