Tag Archives: kekasih hati alexa

Ranking Alexa Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ranking Alexa Pondok Kecil sekarang ni semakin teruk. Itulah kata-kata yang sopan yang dapat diluahkan. Diawal penubuhan blog Pondok Kecil, ranking Alexa tidak seteruk sekarang. Kenangan dulu, jika di imbau kembali pastinya mengukir senyuman dibibir. Menenangkan hati yang semakin bercelaru. Kusut dan masai dengan seribu satu perkara.

artikel yang santai

Ranking Alexa suatu masa dahulu…

Continue reading

Jobdirumah Affiliate dan Pak Cik Hisap Susu Ibu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Jobdirumah Affiliate dan Pakcik Hisap Susu Ibu merupakan tajuk yang menarik perhatian aku untuk berkongsi sepatah dua kata dengan korang semua. Beberapa hari yang lepas, aku sibuk sangat. Sampaikan tak ada masa nak take care blog korang semua baik-baik. Aku tahu. Walaupun aku sibuk semacam, korang tak pernah jemu bertandang ke laman blog Pondok Kecil.

terima-kasihThank You 4 Everthing….

Continue reading

Tips Untuk Semangat Dalam Blogging

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Blogging merupakan dunia kehidupan yang penuh dengan cabaran dan rintangan. Setahun lebih terjebak dalam dunia blogging, banyak sungguh dugaan yang diterima. Kecewa, putus asa, kering idea, buntu dan segala macam lagi pernah singgah mewarnai kehidupan aku dalam dunia blogging. Sedikit sebanyak semua itu memberikan aku pengalaman baru antara aku dan Pondok Kecil.

facebook dan tips untuk semangat dalam bloggingFacebook Pondok Kecil

Continue reading

Top Komentator Ogos 2013 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Bulan Ogos telah pun berlalu dengan seribu satu pengalaman dan kenangan indah untuk dijadikan panduan dalam menempuh bulan September yang penuh dengan kejutannya. Sepanjang bulan Ogos 2013, banyak kenangan indah yang aku lakarkan dalam kehidupan ini. Kehidupan blog Pondok Kecil pula telah menyaksikan turun naik ranking Alexa sepanjang bulan Ogos hingga ke hari ini. Penurunan statistik Alexa ni disebabkan oleh kecuaian diri sendiri.

kekasih hati alexa dan top komentatorStress gak la. Hari ke hari nombor makin bertambah aje…

Continue reading

Jobdirumah – Banyak Persaingan Ataupun Aku Dah Tak Terrer?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ok. Aku tak tahu nak mula dari mana sebenarnya ni. Beberapa hari ni aku asyik ketinggalan dalam aktiviti blogwalking. Sampaikan kekasih hati Alexa dah merajuk sakan nampaknya. Sejujurnya, aku rasa lain macam je sekarang ni. Entahlah. Bukan tak ada mood nak update blog. Bukannya ketandusan idea. Bukan juga sikap malas yang sentiasa berada di kemuncak perasaan. Aku sebenarnya tak tahu nak cakap macam mana. Punyalah susah nak terangkannya. Haha.

alexa dan affiliate jobdirumahStress gak la tengok kekasih hati alexa macam ni…

Continue reading