Tag Archives: kenapa susah nak dapat komisen jobdirumah

Rindu Dengan Komisen Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ya. Aku sekarang ni tengah demam rindu dengan komisen jobdirumah. Dah lama komisen Jobdirumah tak masuk ke dalam akaun bank. Terlampau rindunya walaupun hanya bernilai RM25 untuk satu jualan. Dah lama aku tunggu. Bulan enam ni, langsung tak dapat komisen Jobdirumah. Memang stress juga dibuatnya. Haha.

Rindu Dengan Komisen JobdirumahTengok gambar ni, terserlah kerinduan di hati…

Continue reading

Jobdirumah – Banyak Persaingan Ataupun Aku Dah Tak Terrer?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ok. Aku tak tahu nak mula dari mana sebenarnya ni. Beberapa hari ni aku asyik ketinggalan dalam aktiviti blogwalking. Sampaikan kekasih hati Alexa dah merajuk sakan nampaknya. Sejujurnya, aku rasa lain macam je sekarang ni. Entahlah. Bukan tak ada mood nak update blog. Bukannya ketandusan idea. Bukan juga sikap malas yang sentiasa berada di kemuncak perasaan. Aku sebenarnya tak tahu nak cakap macam mana. Punyalah susah nak terangkannya. Haha.

alexa dan affiliate jobdirumahStress gak la tengok kekasih hati alexa macam ni…

Continue reading