Tag Archives: Kerja senang

Rindu Dengan Komisen Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ya. Aku sekarang ni tengah demam rindu dengan komisen jobdirumah. Dah lama komisen Jobdirumah tak masuk ke dalam akaun bank. Terlampau rindunya walaupun hanya bernilai RM25 untuk satu jualan. Dah lama aku tunggu. Bulan enam ni, langsung tak dapat komisen Jobdirumah. Memang stress juga dibuatnya. Haha.

Rindu Dengan Komisen JobdirumahTengok gambar ni, terserlah kerinduan di hati…

Continue reading

Kerja Jual Dadah Part Time

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kepada mereka yang kerja jual dadah part time, ada tak kerja yang single and available sekarang ni? Kalau ada kerja kosong, sila kongsikan lokasi. Area jajahan dan waktu punch card yang sesuai. Punch card tu kalau boleh, nak yang scan muka. Tak nak yang punch card pakai mesin tu. Ramai yang tak jujur bila pakai punch card mesin tu.

kerja jual dadah part timeSekadar Hiasan : Gambar Google Images

Continue reading

Akhirnya Siap Juga

Assalamuaalaikum dan Salam Sejahtera.

Seminggu adalah satu tempoh masa yang lama dalam menyiapkan satu kerja yang senang dan ringkas. Maklumla kan, tanggungjawab yang perlu diutamakan, terpaksala diutamakan dahulu. Kerja ni terpaksa la buat time free-free. Hari cuti pun sibuk dengan anak, dengan family, dengan mak dan ayah. Hari kerja jangan diharapla nak siapkn benda ni. Lagi la tak ada masa.

Hehe. Korang nak tengok ke apa yang aku buat selama seminggu ni?

Korang boleh klik disini. Syukur Alhamdulillah akhirnya siap juga kerja ni. Kerja yang sudah lama aku ingin lakukan.

p/s : Harap korang suka. Hehe