Tag Archives: keyword pelik

Kerja Jual Dadah Part Time

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kepada mereka yang kerja jual dadah part time, ada tak kerja yang single and available sekarang ni? Kalau ada kerja kosong, sila kongsikan lokasi. Area jajahan dan waktu punch card yang sesuai. Punch card tu kalau boleh, nak yang scan muka. Tak nak yang punch card pakai mesin tu. Ramai yang tak jujur bila pakai punch card mesin tu.

kerja jual dadah part timeSekadar Hiasan : Gambar Google Images

Continue reading

Rindu Sangat Kat Awak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Rindu sangat kat awak. Satu lagi keyword yang masuk dalam bakul pencarian untuk blog Pondok Kecil. Sememangnya keyword sebegini akan memberikan aku semangat untuk terus bermaharajalela dalam dunia blog. Entah lah. Mungkin perkara sebegini adalah diluar jangkaan. Ia hadir tak di jemput dan pergi tak di suruh. Keyword pelik macam ni kadang buat aku terfikir juga. Entah mana datangnya dan kenapa tersasar sampai ke blog Pondok Kecil.

rindu

Continue reading