Tag Archives: komisen blog

Ini Yang Aku Suka Bila Lama Tak Update Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Aku tak tahu nak sembang apa sebenarnya. Tengok tajuk pun macam merepek aje kan? Maafla…. Aku sekarang tengah malas nak update blog. Tengah malas nak buat kerja online. Tengah malas nak melawat blog korang semua.

Sekadar gambar hiasan...

Sekadar gambar hiasan…

Continue reading

Komisen Kedua Buat Duit Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Komisen kedua buat duit blog telah pun berjaya diperolehi beberapa hari yang lepas. Komisen pertama dibulan Mei 2015. Target untuk hidup senang dengan blog nampaknya tidak kesampaian. Tetapi itu tidak bermakna aku akan berputus asa.

Komisen kedua Buat Duit Blog

Maaf… Maklumat sulit perlu dirahsiakan. Haha.

Continue reading

Komisen Ke-10 &11 Panduan Membuat Putu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Komisen ke 10 dan ke 11 panduan membuat putu telah pun berjaya diperolehi. Sudah lama rasanya tak dapat komisen daripada program Affiliates Putu. Sekarang, kerinduan itu dah terubat sikit. Haha.

komisen ke 10 & 11 panduan membuat putu

Lepas dah bayar domain nihhh. Haha

Continue reading

Pendapatan ke-17 Panduan Menjahit Baju

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Pendapatan ke-17 panduan menjahit baju telah pun berjaya diperolehi. Sekali lagi mendapat khabar yang gembira. Walaupun bukan setiap hari aku rasai kegembiraan ini, aku tetap juga bersyukur. Bersyukur kerana dikurniakan rezeki sedemikian rupa. Komisen dan duit yang diterima boleh disimpan dan digunakan untuk membayar keperluan berkaitan dengan blog.

Pendapatan ke-17 Panduan Menjahit Baju

Alhamdulillah. RM25.. Banyak menda boleh beli…

Continue reading