Tag Archives: lagu tema friso gold

Friso Gold – Incredible Journey

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dah lama sebenarnya aku mencari penulis lirik lagu Friso gold – Incredible Journey. Aku cari bukan sebab tak puas hati dengan lagu tu. Bukan nak maki hamun pencipta lirik tu. Hanya nak ucapkan terima kasih kerana menghasilkan sebuah lagu yang ada jiwa. Sejujurnya, aku rasa macam sedap je, macam suka je bila dengar lagu ni. Ada sentuhan jiwa di hati aku selaku seorang ayah yang penyayang. Haha.

iklan Friso Gold – Incredible JourneyKredit : Google Images
Salah satu iklan yang ada lagu Incredible Journey

Continue reading