Tag Archives: menang contest

Kek Chesee Leleh Dan Kemenangan Contest SEO

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kek Chesee Leleh dan kemenangan Contest SEO merupakan dua cerita yang berbeza. Kalau tulis macam ni, rasanya macam gaya lelaki kacak yang ego tu. Gabungkan beberapa cerita dalam satu artikel. Cara ni dapat dibuat bila ada banyak cerita, tapi setiap artikel tu perlu diberikan keutamaan yang serentak. Faham kan? Hehe.

kek chesee leleh dan lemenangan seo

Kek Chesee Leleh yang best…

Continue reading

Aku Dapat Duit Dan Voucer

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Dalam beberapa hari ni, aku agak tertekan disebabkan oleh masalah gangguan capaian internet di rumah. Talian Celcom Broadband sejak akhir-akhir ni entah kemana menghilang. Asyik-asyik, connection error, try again later dan pelbagai lagi ayat-ayat stress yang terpaksa aku hadapkan. Nak tak nak, setiap malam aku akan cuba termenun di hadapan komputer. Bagaikan menanti bulan jatuh ke riba.

celcom broadbandJangan sampai luka lama berdarah kembali…

Continue reading

Dapat Hadiah Dari Tanah Arab

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ingat lagi tak pada artikel yang bertajuk Aku Bukan Promoter? Ha? Dah lupa dah? Sila baca di SINI untuk mengetahui apakah yang terkandung di sebalik tajuk tersebut. Ok. Walaupun sebenarnya dah terlewat sakan untuk menerbitkan artikel ini, namun aku rasa ia masih belum basi dan masih boleh diterima oleh mata-mata manja korang semua. Hehe.

terlewat siarkan hadiah dari tanah arabAdakah…

Continue reading