Tag Archives: msmw 2014

Dah La Wei Jadi Blogger

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dah la wei jadi blogger!!! Dah la wei jadi blogger!!! Dah la wei jadi blogger!!!

Petang tadi…

Aku dapat satu ayat yang berbunyi sepertimana baris kat atas tu.

dah la wei jadi bloggerGambar : Google Images

Continue reading

Undian MSMW 2014 Bermula

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Undian MSMW 2014 bermula hari ini. 1 Februari 2014 sehingga 10 Februari 2014. 10 hari aje masa yang diberikan oleh pihak yang terlibat untuk aku mendapatkan undi bagi melayakkan Pondok Kecil menang dalam ketegori Best Lifestyle Blog. 10 hari, macam-macam perkara boleh berlaku. Perkara baik dan perkara buruk. Semuanya boleh berlaku dengan jayanya. Hehe.

Undian MSMW 2014 Bermula10 hari aje….

Continue reading