Tag Archives: penaja giveaway budak felda

1ST Giveaways BudakFelda.Com – Tabik Springgg Bro

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tahniah diucapkan kepada budak felda kerana berjaya membuat giveaway yang hebat sebegini. Walaupun usia blog belum mencecah 1 tahun, namun kesungguhan ditunjukkan dalam menambat hati Alexa amatlah aku kagumi. Semoga dengan kehadiran giveaway macam ni, makin berseri lagi blog beliau bersama kekasih hati aku, Alexa. Hehe.

Bro, cantik banner GA ni. Kredit tu www.ecadwinkyasha.com.

1ST Giveaways BudakFelda.Com tidak memerlukan sebarang kemahiran dan teknik SEO. Hanya perlu review blog beliau dalam laman Alexa sahaja. Tak lama nanti timbul satu lagi permata dalam dunia blogging. Kesungguhan beliau dalam membuat blog walking juga mempengaruhi turun naik ranking Alexa. Kalau rajin buat blog walking, cepat la Alexa jatuh hati.

Tak macam blog aku sekarang ini. Ranking Alexa berada di tahap yang membimbangkan. Apabila ranking Alexa tergugat macam ni, mood aku untuk terus menulis pun sedikit terganggu. Ideal secara automatik semakin mengering. Otak yang dahulunya rajin memikirkan ideal kini lesu dan tak bermaya. Ini lah tempias yang aku rasakan akibat kekasih hati aku, Alexa buat hal.

Continue reading