Tag Archives: pendapatan jobdirumah

Pendapatan Ke 33 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Akhirnya masuk juga komisen Jobdirumah yang ditunggu-tunggu. Dan ini merupakan pendapatan ke 33 dari jobdirumah. Masih ada rezeki aku bersama dengan Agen Affiliate Jobdirumah ni. Macam yang aku katakan dulu la. Kalau masuk duit, kalau dapat komisen, kiranya bonus la ni.

Pendapatan Ke 33 Dari JobdirumahRM25… Dah lepas beli pampers baby yang newborn tu. Haha.

Continue reading

Pendapatan Ke 28 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Pendapatan ke 28 dari Jobdirumah telah pun masuk kelmarin. Walaupun dah tengah bulan baru masuk satu komisen Jobdirumah, aku tetap bersyukur. Ya. Bukan senang nak dapat peluang dan kecapi nikmat macam ni. Kan? Orang kata, padan dengan lelah. RM25 yang masuk kelmarin merupakan nilai usaha aku selama beberapa bulan yang lepas.

Pendapatan Ke 28 Dari JobdirumahAlhamdulillah. RM25 leh makan best-best tengahari nanti.

Continue reading

Pendapatan Ke 18 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tiada kata secantik bahasa,
Untuk ku puji adinda,
Tiada gambar secantik lukisan,
Nak ku tunjukkan perasaan,

Ya. Aku gembira hari ni. Entah lah. Aku rasa nak gembira sakan aje hari ni. Macam orang berbini muda aje perasaan ni. Padahal hakikatnya dah lama aku berkahwin. Nak masuk tahun ke empat dah kot. Ehh tahun ke tiga  atau tahun ke empat ekk? Entah la aku sendiri pun tak pasti. Haha. Tak apa. Reminder akan berbunyi bila tiba masanya nanti. Idea menyambut hari ulangtahun pun tak fikir lagi.

pendapatan ke 17 dari jobdirumah

Continue reading

Pendapatan Ke 17 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ku sangka panas sampai ke petang rupanya hujan di tengah hari. Tak ku sangka cempedak menjadi nangka. Hehe. Alhamdulillah. Tiada ungkapan yang mampu diluahkan selepas menjana pendapatan ke 17 dari jobdirumah. Walaupun bulan ni baru dua kali masuk komisen dari jobdirumah, namun ia sangatlah berbaloi-baloi. Macam iklan switch to U tu la. Berbaloi-baloi. Hehe. Bagi mereka yang masuk setiap hari komisen dari jobdirumah ni, mungkin dah biasa dengan semua ni.

pendapatan ke 17 dari jobdirumah

Kredit : Google Images

Continue reading

Masalah Blog Baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Setahun lebih pengalaman bersama blog Pondok Kecil adalah satu pengalaman yang sukar untuk diperolehi. Pengalaman pertama membuat blog, pengalaman pertama menggunakan platfon wordpress dan pelbagai pengalaman pertama lagi yang telah aku lalui. Sungguh indah kenangan dan pengalaman yang blog Pondok Kecil berikan. Sekarang, kalau mereka tanya, apa yang seronoknya ada blog? Dan secara mudahnya ini jawapan yang ingin aku berikan.

masalah blog baru dalam blogging

Kredit : Permulaan Yang Baru?

Continue reading