Tag Archives: pondok kecil

Sudah Tiba Masanya

Assalamualikum dan Salam Sejahtera.

Ok. Sudah tiba masanya untuk aku buat perubahan yang ketara pada blog Pondok Kecil. Disebabkan oleh masalah yang tidak diketahui puncanya, aku terpaksa mungkir janji untuk terus setia dengan themes thesis. Aku sebenarnya sayang giler dengan themes thesis tu.

Sudah Tiba Masanya

Inilah masalahnya. Bilangan komen ada. Tapi mana dia???

Continue reading

Top Komen Julai 2014 – Review Blog Juara

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Akhirnya sempat juga mencari masa untuk menulis review blog juara top komen Julai 2014 yang lalu. Sudah lama aku tidak menulis artikel berkenaan dengan review blog. Entah menjadi, entahkan tidak. Aku cuba usahakan agar artikel yang bakal korang baca nanti menarik dan seronok untuk dibaca. InsyaAllah.

review blog juara

Continue reading

Jangan Takut Untuk Mencuba Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Jangan takut untuk mencuba Jobdirumah. Ya. Jangan takut untuk gagal, jangan takut untuk menanggung risiko dan pelbagai lagi perkara yang menakutkan yang korang nak ceburi. Pesan aku satu je. Jangan takut untuk mencuba. Artikel kali ni di hasilkan untuk menjawab pertanyaan seorang rakan pembaca blog Pondok Kecil. Mungkin pemilik soalan ni, aku kenal. Mungkin juga tak. Haha.

jangan takut untuk mencubaGambar : Google Images

Continue reading

Top Komentator November 2013 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sekejap jer kan masa berlalu. Pejam celik, pejam celik dan masuk bulan 12. Pejam celik, pejam celik lagi, dah nak habis tahun 2013. Haha. Rasanya baru semalam menulis artikel berkenaan dengan top komentator Oktober 2013. Hari ni kena tulis lagi artikel yang lebih kurang sama tajuknya. Apa boleh buat kan. Artikel macam ni dah menjadi satu kemestian dalam kehidupan aku bersama blog Pondok Kecil.

top komen november 2013 pondok kecilBetul kan??? Haha

Continue reading

Blog Isteri Curang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Blog Isteri Curang. Satu perkataan yang teramat menusuk kalbunya. Perkataan yang aku rasa macam nak gelak sakan aje. Haha. Namun itulah hakikat yang aku harus terima. Dah tu sape yang suruh aku buat macam ni kan? Tut-tut hari ni dah dapat result yang terbaik juga la. Pertama kali dalam hidup bergelar seorang blogger dapat anugerah macam ni. Banyak-banyak blog, kenapa harus pilih blog Pondok Kecil sebagai blog isteri curang?

keyword blog isteri curang Continue reading