Tag Archives: review blog juara

Top Komen November 2014 – Review Blog Juara

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama sekali, aku nak mohon maaf buat saudari Noriza Rahman pemilik blog miraclevitaminss dot com. Sepatutnya artikel ini dikeluarkan dalam bulan Disember tahun 2014. Akan tetapi, disebabkan oleh kecuaian aku, artikel ini terpaksa dikeluarkan dalam bulan Januari 2015. Maaf disusun sepuluh jari.

Top Komen November 2014 – Review Blog Juara

Blog Miracle Vitamins…

Continue reading

Top Komen Oktober 2014 – Review Blog Juara

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sekejap jer masa berlalu. Rasanya macam semalam baru siarkan artikel yang bertajuk Top Komentator Oktober 2014 Pondok Kecil. Hari ni dah kena tulis pula artikel yang ada perkaitan dengan tajuk sebelum ni.

review blog juara

Continue reading

Top Komen Julai 2014 – Review Blog Juara

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Akhirnya sempat juga mencari masa untuk menulis review blog juara top komen Julai 2014 yang lalu. Sudah lama aku tidak menulis artikel berkenaan dengan review blog. Entah menjadi, entahkan tidak. Aku cuba usahakan agar artikel yang bakal korang baca nanti menarik dan seronok untuk dibaca. InsyaAllah.

review blog juara

Continue reading

Review Blog Juara – Blog Cahaya Cinta

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Juara Top Komentator September telah pun selesai diumumkan. Jadi sekarang tibalah masanya untuk aku berikan hadiah kedua buat juara top komen tersebut. Sebenarnya ini adalah hutang lama yang belum dilangsaikan. Nak tak nak, hari ni aku kena langsaikan juga. Kebetulan masa lapang ada malam ni.

review blog juara - blog cahaya cinta

Continue reading

Review Blog Juara Jun 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Sudah masuk hari ketujuh kita berpuasa. Pelbagai kerenah dan pelbagai cabaran telah dilalui. Mewujudkan blog popular yang sebenarnya agak sukar. Pelbagai cabaran dan onak berduri terpaksa kita lalui. Popular dari pelbagai sudut, memang susah untuk kita hadamkan dalam satu tempoh masa yang singkat. Bulan puasa adalah bulan untuk menahan diri daripada pelbagai nafsu buas yang selama ini bebas berkeliaran di tanam-tanam hati.

review blog

Kredit : Google Images

Continue reading