Tag Archives: rezeki dari allah

Pendapatan Ke 17 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ku sangka panas sampai ke petang rupanya hujan di tengah hari. Tak ku sangka cempedak menjadi nangka. Hehe. Alhamdulillah. Tiada ungkapan yang mampu diluahkan selepas menjana pendapatan ke 17 dari jobdirumah. Walaupun bulan ni baru dua kali masuk komisen dari jobdirumah, namun ia sangatlah berbaloi-baloi. Macam iklan switch to U tu la. Berbaloi-baloi. Hehe. Bagi mereka yang masuk setiap hari komisen dari jobdirumah ni, mungkin dah biasa dengan semua ni.

pendapatan ke 17 dari jobdirumah

Kredit : Google Images

Continue reading

Hadiah Lagi? Alhamdulillah Rezeki Dari Allah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Assalamualaikum

1. Tahniah kerana menjadi salah seorang pemenang GA Cik Tom.
2. Mohon maaf atas kelewatan saya mengepos hadiah saudara.
3. Jangan lupa berkunjung ke blog saya ya!

From :  Eryati
eryati.blogspot.com

Itulah antara kata-kata saudara Eryati selaku penaja untuk contest giveaway kedua blog ciktom. Alhamdulillah rezeki hadir tanpa disangka. Ingatkan dah tak dapat hadiah berupa shawl inner ni. Tak kan aku nak pakai pula selendang ni. Orang yang paling layak adalah isteri aku. Tersenyum jer si isteri dapat bedal hadiah aku tu. Bila isteri menggayakan selendang ni, wow!!! Cantiknya. Hehe.

shawl inner hadiah GA Cik Tom

Continue reading