Tag Archives: selamat hari raya aidiladha

Cerita Untuk Hari Ini

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua pembaca dan pelawat Pondok Kecil. Ada yang kena masuk hospital sebab makan daging yang banyak? Tu la. Rakus sangat dek pun. Sampai terlupa diri tu dah tua. Haha. Alhamdulillah. Segala apa yang dirancang kali ini berjaya dilaksanakan dengan jayanya.

cerita untuk hari ini

Continue reading

Riang Ria Di Aidiladha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulilah. Hari raya kedua korban telah pun sampai ke penghujungnya. Esok adalah hari untuk memulakan kembali tugas dan tanggungjawab sebagai seorang pekerja. Kepada mereka yang masih bercuti, selamat bercuti aku ucapkan. Kepada mereka yang dah start kerja esok, selamat bekerja. Jangan ada perasaan malas sikit pun untuk bekerja walaupun hakikatnya korang memang malas nak bekerja esok. Hehe.

riang ria di aidiladhaMalas kerja??? Gigitkan….

Continue reading

Selamat Hari Raya Aidiladha 1434 Hijrah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini, 15 Oktober 2013 bersamaan 10 Zulhijjah 1434h adalah merupakan hari untuk kita melakukan ibadah korban. Selaku pengasas blog Pondok Kecil, aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua warga pembaca blog Pondok Kecil khasnya peminat-peminat aku diluar sana tu. Walaupun korang semua segan silu untuk mengakuinya, tak apalah. Aku sedar diri yang aku ni ramai peminat. Terutama dari Encik dan Puan Spammer yang kacak lagi kiut.

selamat hari raya aidiladha

Continue reading