Tag Archives: sim kad clixster

Best Ke Pakai Sim Kad Clixster?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ada orang tanya, best ke pakai sim kad Clixster? Dan ini jawapan aku.

Hampir seminggu aku menggunakan perkhidmatan sim kad Clixster. Sejujurnya aku akui. Aku sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Walaupun koutanya hanya 1GB sahaja, sampai sekarang talian yang digunakan masih belum mengalami masalah loading page slow, hangging, connection error dan sebagainya.

best ke pakai sim kad Clixster

Continue reading

Liputan 3G Internet Clixster Memang Best

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Liputan 3G internet Clixster memang best. Apa yang bestnya? Dan apa pula Clixster tu? Dalam bahasa yang mudah difahami, Clixster ni adalah satu jenama sim kad. Sim kad Clixster. Mungkin ada di kalangan korang semua telah mengetahui apakah itu sim kad Clixster ni. Tapi bagi aku, ia merupakan sautu perkara baru dalam kehidupan aku. Maklum aje lah. Budak kampung lambat sikit perkembangannya. Kan?

Liputan 3G Internet Clixster Memang Best Continue reading