Tag Archives: terasa hati

Dah Lama Benar Rasanya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dah lama benar rasanya aku tak jenguk kawan-kawan di alam maya. Blog, Facebook, Twitter, Google Plus, Fanpage dan segala perkara lagi. Semua tu tak sempat aku jenguk dalam masa 3 hari ni. Banyak sangat perkara yang berlaku. Sedar tak sedar rupanya dah masuk hari ketiga aku menyepi dari dunia blogging. Haha.

dah lama benar rasanya menyepiGambar : Google Images

Continue reading

Suka Terasa Hati

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Terasa hati merupakan suatu perkara asas dalam proses mematangkan kehidupan. Kita sebagai manusia yang kurang kesempurnaan, memang akan terjebak dengan masalah terasa hati ni. Seringkali isu terasa hati di kaitkan dengan suatu perasaan yang sensitif. Betul ke? Asal terasa hati sikit, mesti orang akan kata, “Sensitif la kau ni. Aku cakap macam tu pun dah terasa hati.”

gembiralah lebih baik daripada suka terasa hatiKredit : Google Images

Continue reading