Tag Archives: top komentator pondok kecil

Top Komentator Jun 2014 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sibuk sungguh bulan Jun ni. Sampaikan tak ada masa nak update blog sendiri. Terabai sakan jadinya. Pun begitu, aku masih lagi riang gembira. Sokongan yang telah korang curahkan di laman blog ini sedikit sebanyak menjadikan aku insan yang paling bahagia. Korang memang suka singgah sini kan? Betul tak? Ataupun aku yang syok sendiri? Haha.

senyuman tidurMasa kecik… Aku pun pernah rasa bahagia macam ni…

Continue reading

Top Komentator Mei 2014 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Wahhh. Dah masuk bulan Jun. Kejap jer masa berlalu. Pejam celik, pejam celik dah masuk bulan Jun. Pejam celik, pejam celik nak kena bangun awal pagi dah. Bangun sediakan makanan untuk bersahur. Bulan puasa bulan yang penuh nikmat kesyukuran. Sangat seronok. Bertambah seronok sebabnya bulan puasa nanti berpuasa dengan orang baru. Semakin teruja jadinya.

top komentator mei 2014 pondok kecilCakkk aaa… Cakkk aaa…
Korang kenal ini anak siapa? Comel kan?
KLIK untuk korang lebih mengenalinya…

Continue reading

Top Komentator April 2014 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Juara Top Komentator April 2014 Pondok Kecil bakal diumumkan hari ini. Dan seperti biasa, aku rasa. Korang semua dah tahu siapakah dia juara untuk top komen bulan April yang lepas. Haha. Tapi tak mengapalah. Aku siarkan juga sebab benda ni dah jadi benda wajib yang perlu disiarkan setiap bulan.

Top Komentator April 2014 Pondok KecilGambar : Google Images

Continue reading

Review Blog Juara Jun 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Sudah masuk hari ketujuh kita berpuasa. Pelbagai kerenah dan pelbagai cabaran telah dilalui. Mewujudkan blog popular yang sebenarnya agak sukar. Pelbagai cabaran dan onak berduri terpaksa kita lalui. Popular dari pelbagai sudut, memang susah untuk kita hadamkan dalam satu tempoh masa yang singkat. Bulan puasa adalah bulan untuk menahan diri daripada pelbagai nafsu buas yang selama ini bebas berkeliaran di tanam-tanam hati.

review blog

Kredit : Google Images

Continue reading

Top Komentator Jun 2013 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bulan Jun 2013 meninggalkan kita dengan seribu satu kenangan dan pengalaman yang indah. Tidak dilupakan juga pada pengalaman pahit dan masam dalam meniti arus kehidupan seharian. Onak duri dan ranjau berbisa sepanjang bulan Jun 2013 telah menjadi sejarah dan garis panduan untuk menempuh bulan Julai yang mana akan menjadi permulaan untuk sebuah kenangan yang baru. Dalam melengkapkan diri untuk menjadi manusia yang sempurna, faktor utama yang perlu di ambil kira adalah kesabaran.

top komentator

Kredit : Selamat datang ke Kampung Jenjarom, Banting

Continue reading