Banner

Takziah Buat Rini AF Sekeluarga

by hafizul on August 28, 2012

in Keluarga

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Lama sudah emel aku tak bukak. Bila bukak jer dekat 150 emel yang belum aku baca. Biasa la emel dari kaki komen pondok kecil, emel dari nuffnang yang ajak join contest, dan segala macam lagi emel yang masuk. Dan aku terkejut bila membuka emel blog beautifulnara.com. Entri yang bertajuk (TAKZIAH)Anak Sulung Rini AF Meninggal Dunia, Al-Fatihah.

Entri yang aku langgan dari blog beautifulnara.com

Tersentak juga hati aku dan berita ini terus mengingatkan aku pada entri yang pernah aku ceritakan dulu. Entri yang bertajuk Anak Perempuan Rini AF Kritikal – Ingat Kenangan Lama. Takziah buat keluarga Rini AF. Semoga tabah dan sabar dalam menghadapi ujian yang diberikan.

Takziah buat mereka.

p/s : Semoga keluarga Rini AF cekal dan tabah di atas pemergian anak sulung mereka itu.

{ 24 comments… read them below or add one }

daddydee August 28, 2012 at 5:25 pm

takziah buat Rini dan keluarga…
daddydee recently posted..Pemenang Giveaways Pertama Daddydee.netMy Profile

Reply

puanbee August 28, 2012 at 8:50 pm

Salam takziah , sedih lah anak kecik lagi , tapi apa boleh buat dugaan masing2
puanbee recently posted..10 Entri Terbaik DenaihatiMy Profile

Reply

hafizul August 29, 2012 at 9:35 am

betul tu puanbee..aku rasa nak mengalir air mata jer bila tengok tajuk mcm ni..tapi kita semua sebagai umat Islam kena terima la Qada dan Qadar dengan redha..

Reply

budakfelda August 28, 2012 at 10:31 pm

takziah, bekalan di akhirat dah ada tu insyallah
budakfelda recently posted..10 Entri Terbaik DenaihatiMy Profile

Reply

hafizul August 29, 2012 at 9:32 am

yaaa betul tu..ujian rini hari ni mcm ni..ujian kita pulak tak tau mcm mana lagi..

Reply

budakfelda August 29, 2012 at 9:33 am

itu la pasal bro..:) dugaan sentiasa ada untuk kita
budakfelda recently posted..wordless wednesday : Apa Kata Anda ?My Profile

Reply

hafizul August 29, 2012 at 9:39 am

yaaa betul tu bro..jgn bagi dugaan bini 2 sudah..hahahahaha

Reply

budakfelda August 29, 2012 at 9:42 am

dugaan tu dugaan buat sendiri hehehe:)
budakfelda recently posted..wordless wednesday : Apa Kata Anda ?My Profile

Reply

hafizul August 29, 2012 at 9:47 am

muahahaha…ni tak pasal2 kena sepak kat bini sebab cakap mcm ni..sory my wife..i just kidding..hahahaha

Reply

budakfelda August 29, 2012 at 9:57 am

gurau ada makna tu..hehehe..:)
budakfelda recently posted..wordless wednesday : Apa Kata Anda ?My Profile

Reply

hafizul August 29, 2012 at 10:01 am

hahaha..tak de-tak de…makna nya kosong jer..huhu

Reply

budakfelda August 29, 2012 at 10:02 am

hehehe tau takut bini hehhe…:)
budakfelda recently posted..wordless wednesday : Apa Kata Anda ?My Profile

Reply

hafizul August 29, 2012 at 10:07 am

waaaa kantoi…statement yang berbahaya ni dimata rakan blogger…hahahaha

budakfelda August 29, 2012 at 10:08 am

hahahaha gurau2 bukan takut tapi hormatikan hehehe
budakfelda recently posted..wordless wednesday : Apa Kata Anda ?My Profile

hatiputera August 29, 2012 at 12:14 am

Takziah buat Rini AF sekeluarga. Al fatihah.
hatiputera recently posted..10 entri terbaik denaihatiMy Profile

Reply

Jebeng Otai™ August 29, 2012 at 1:42 am

takziah buat keluarga rini..semoga tabah menghadapi ujian ini..
Jebeng Otai™ recently posted..Teknik Balikkan Cahaya FlashMy Profile

Reply

babycomel August 29, 2012 at 2:57 am

takziah utk mereka sekeluarga, semoga terus tabah menempuh hari mendatang..
~singgah terjah sini dr laman sop, salam aidilfitri
babycomel recently posted..Meriahnya Raya 2012My Profile

Reply

hafizul August 29, 2012 at 8:24 am

hehe..selamat hari raya juga..ooo mujur juga ada singgah kat laman sop..dapat juga baby comel jenguk PK..hehe

Reply

iAwani August 29, 2012 at 8:40 am

takziah buat Rini dan keluarga dari saya dan krew iAwani.
iAwani recently posted..Update Nokia Belle Refresh Dilepaskan Untuk Pemilik SymbianMy Profile

Reply

irsah August 30, 2012 at 7:24 pm

Tuhan lebih sayang… kita kena akur dan redha ketentuanNya..

Reply

hafizul August 30, 2012 at 10:23 pm

yaa betul tu bro…

Reply

Panas Giler (djchef) September 1, 2012 at 9:20 pm

takziah buat rini.. sedihnya :-(

Reply

syaza farini September 9, 2013 at 10:12 pm

tuhan lebih sayankan dia , jadi kita hanya sabar dan tabah sahaja .

Reply

hafizul September 10, 2013 at 1:29 pm

Emm betul gak tu..terima kasih sudi singgah dan mengomen di blog pondok kecil..hehe

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: