Tart Blueberry Buat Sendiri Lebih Jimat

66 thoughts on “Tart Blueberry Buat Sendiri Lebih Jimat

    1. hafizul Post author

      Haha..ada anak kecik, memang la.. Boleh buat tapi kena buat tengah-tengah malam la.. sampai subuh.. itulah masa yang amat baik untuk buat kuih bagi ibu yang ada anak kecil..hahaha…

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahahahahaha.. Nak harapkan suami puji, memang jauh panggang dari bara la.. Kesian isteri masak sedap-sedap suami tak puji pun.. last-last masuk bakul angkat sendiri..hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Yup..samalah dengan saya..tapi banyak yang buat sendiri..sikit-sikit yang tak pandai buat kena beli la..hehe..sini susah nak jumpa murah macam tu..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Huhu..betul tu..yang penting kemesraan yang hadir dalam setiap kunjungan tamu tu..hehe.. yang kuih-kuih sebagai pelengkap aje..tak wajib ada pun..hehe

      Reply
  1. Ayu

    Assalam.. salam perkenalan sis.. saje bw.. memang nampak sedap tart tu. Tp kalau saya kna try byk kali kot.. br jd cantik n sedap camtu hihi.. jemputlah ke blog saya juga ye..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge