Tender Kerajaan Susah Dapat Ekk?

38 thoughts on “Tender Kerajaan Susah Dapat Ekk?

  1. Inspirasi Huda

    Kontraktor kecil dan baharu perlu banyak lagi pendedahan dan strategi dalam urusan untuk mendapatkan tender. Kontraktor kecil yang berjiwa besar adalah lebih baik dari kontraktor yang guna kabel. Dengan pendedahan dan ebook di atas insya-Allah dapat membantu.
    Inspirasi Huda recently posted..Ada apa dengan hati?My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..terima kasih..yup..dah jadi blogger full time dah.. Cuma sekarang ni banyak duk saje jahhh.. Tak ada mood nak buat kerja blogging..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahaha..tapi jangan nampak sangat sudah la..sekarang macam-macam boleh jadi..maklum aje la.. main tender ni nak kena berhati2 selalu…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge