Tengok Anak Kedua Dalam Gambar Je

77 thoughts on “Tengok Anak Kedua Dalam Gambar Je

    1. hafizul Post author

      Itulah harapan saya..tapi saya tak kesah mana pun..dapat lelaki pun saya bersykur..perempuan lagi lah bersyukur..yang penting semuanya selamat dan sihat..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Wah setengah dozen dah anak dia..mesti best kan anak ramai..emm tak tahu lagi tu..tengok la macam mana nak scan 3D ke tak..errr tapi kat Jerteh ni ada ke scan 3D???hahaha

      Reply
        1. hafizul Post author

          Haha..betul tu..sekarang ni google lebih senang..tapi kecik2 ni memang super letih..bila kita dah tua nanti leh hilangkan super sunyi pulak..hehe

          Reply
  1. Pingback: Lagi Enam Minggu - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge