Terima Kasih Muaz Faris

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama sekali nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Muaz Faris pemilik blog muazfaris dot com atas hadiah yang diberikan. Kemenangan memasuki contest Muaz dalam entri yang bertajuk Muaz Faris dan Google Adsense telah melayak kan pondok kecil untuk mendapat hadiah sepertimana yang dijanjikan. Hadiah berupa sebuah buku yang bertajuk Blog + Google Adsense = Duit telah selamat tiba kelmarin.

Semalam selepas pulang dari rumah mak ayah, terlihat ada satu bungkusan dalam peti surat. Alhamdulillah bungkusan itu tak basah walaupun hujan yang turun agak lebat juga semalam. Semasa melihat bungkusan itu, sudah terdetik dalam hati. ” Ni mesti hadiah dari Muaz ni “. Hehe. Tepat sekali sangkaan aku. Hadiah dari Muaz Lelaki Kacak.

Bungkusan daripada Muaz - Nama aku salah. Haha.

Terima kasih Muaz Faris

p/s : Mood aku down hari ni. Ada sesiapa yang boleh kasi mood aku naik tak?

33 thoughts on “Terima Kasih Muaz Faris

    1. hafizul Post author

      emm terima kasih bro atas cadangan tu..padahal hari ni baru ari ahad..dah 2 hari cuti tapi mood ni semacam jer..aku pun tak pasti kat mana silap ngn jiwa raga aku ni..adoiiiii…

      Reply
  1. Eizil

    Tahniah bro, tiap kali menerima bungkusan atau parcel seperti ini, memang tersenyum lebar… tambahan bila isinya adalah hadiah yang dinanti-nantikan… :D

    Reply
    1. hafizul Post author

      haha..untung la kawe kalau ado kak supo che ta..insyaAllah kawe review nanti..cumo maso tak izin mano kawe ngadap komputer lamo2..haha..saba boh deh..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge