Banner

Terima Kasih Muaz Faris

by hafizul on September 23, 2012

in Kehidupan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama sekali nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Muaz Faris pemilik blog muazfaris dot com atas hadiah yang diberikan. Kemenangan memasuki contest Muaz dalam entri yang bertajuk Muaz Faris dan Google Adsense telah melayak kan pondok kecil untuk mendapat hadiah sepertimana yang dijanjikan. Hadiah berupa sebuah buku yang bertajuk Blog + Google Adsense = Duit telah selamat tiba kelmarin.

Semalam selepas pulang dari rumah mak ayah, terlihat ada satu bungkusan dalam peti surat. Alhamdulillah bungkusan itu tak basah walaupun hujan yang turun agak lebat juga semalam. Semasa melihat bungkusan itu, sudah terdetik dalam hati. ” Ni mesti hadiah dari Muaz ni “. Hehe. Tepat sekali sangkaan aku. Hadiah dari Muaz Lelaki Kacak.

Bungkusan daripada Muaz - Nama aku salah. Haha.

Terima kasih Muaz Faris

p/s : Mood aku down hari ni. Ada sesiapa yang boleh kasi mood aku naik tak?

Share it now!

{ 33 comments… read them below or add one }

Man September 23, 2012 at 3:06 pm

cer naik tangga..nanti naik balik..lau rasa lambat, naik lif, cepat sikit. hehhe
Man recently posted..Siapa Ibunya?My Profile

Reply

hafizul September 23, 2012 at 4:53 pm

Kat sini hari2 naik turun tangga…maklumla menjaga kesihatan..

Reply

auc dot com September 23, 2012 at 4:34 pm

keep up bro, jom mengopi bro…
auc dot com recently posted..Terapi AzanMy Profile

Reply

hafizul September 23, 2012 at 4:52 pm

ntah la bro..rasa semacam jer hari ni..jom2…

Reply

hatiputera September 23, 2012 at 4:52 pm

Pergi memancing dulu bro atau g mandi kat lata tembakah ke atau pergi berendam dalam kolam air panas La
hatiputera recently posted..Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2012My Profile

Reply

hafizul September 23, 2012 at 5:04 pm

emm terima kasih bro atas cadangan tu..padahal hari ni baru ari ahad..dah 2 hari cuti tapi mood ni semacam jer..aku pun tak pasti kat mana silap ngn jiwa raga aku ni..adoiiiii…

Reply

muazfaris September 23, 2012 at 7:03 pm

aikk, ade name salah ke? tang mane salah tu?

btw,, nice to hear dah sampai.. balutan tu mantap sbb tu basah sbb hujan lebat.. huhu
muazfaris recently posted..Video Tutorial WordPress SEO paling mudahMy Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:55 pm

nama ayah jer salah..tak pa la.janji posmen jumpa jugak cari rumah..hehe

Reply

donnyien September 23, 2012 at 7:30 pm

tahniah pondokkecil.. tumpang gembira~ semoga terus maju dalam arena blogging
donnyien recently posted..Lee Chong Wei Juara Terbuka Jepun 2012My Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:54 pm

terima kasih donnyien…semoga kata-kata tu menjadi kenyataan..hehe

Reply

donnyien September 23, 2012 at 7:31 pm

tak sempat join banyak sangat blog nak kena update :) apapun tahniah kepada semua pemenang dan juga blog muazfariz yang sudi mengadakan kontest ni.
donnyien recently posted..English Premier League EPL Result 23/9/2012 Week#5My Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:54 pm

wahh berapa jenis ada blog??bunyi mcm banyak jer tu..haha

Reply

Eizil September 23, 2012 at 8:24 pm

Tahniah bro, tiap kali menerima bungkusan atau parcel seperti ini, memang tersenyum lebar… tambahan bila isinya adalah hadiah yang dinanti-nantikan… :D

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:53 pm

betul tu bro..memang sebelum bukak hadiah tu, mulut mesti senyum dulu..tanda gembira..haha

Reply

yusri September 24, 2012 at 10:48 am

tahniah boh…try buat review boh pasal buku tu…kalu sudi lah huhuhu.
Nama ayahanda demo salah….may be Muaz ingat demo adik kepada Che Ta…hehehe
yusri recently posted..Bunga Raya a.k.a Hibiscus Bukan Sekadar BungaMy Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:42 pm

haha..untung la kawe kalau ado kak supo che ta..insyaAllah kawe review nanti..cumo maso tak izin mano kawe ngadap komputer lamo2..haha..saba boh deh..

Reply

yusri September 26, 2012 at 6:29 pm

sungguh…demo buleh wat blog pasal dio jah…meme untung lah…huhu
Bereh kawe tunggu review dari demo…
yusri recently posted..Wordless Wednesday #16 – Adegan yang ingin anda lihat?My Profile

Reply

hafizul September 27, 2012 at 11:59 pm

haha..tok pasal2 che ta cari kawe gak, sussoh la…

Reply

hafizrahim September 24, 2012 at 10:50 am

aik..dah menang hadiah pun mood down jugak..hehehe..leh pinjam fotostat ka?..hahaha
hafizrahim recently posted..Cuti-Cuti KuantanMy Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:41 pm

boleh jer..tunggu sy habis baca lu yer..hehe

Reply

Hazmin Hamudin September 24, 2012 at 11:12 am

Tahniah… Lepas ni boleh la start buat duit dengan GA pulak bro.
Hazmin Hamudin recently posted..6 Perkara Allah Sembunyikan Dari UmatnyaMy Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:41 pm

InsyaAllah..smp hari ni masih belum berjaya lagi buat blog utk apply google adsense..masa kian semput..hehe

Reply

kujie September 24, 2012 at 1:59 pm

alhamdulillah…. moga permulaan yang lebih baik akan datang

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:40 pm

Aminnn..semoga kata-kata itu akan menjadi kenyataan…

Reply

tehr September 24, 2012 at 11:02 pm

tahniah, bro
lepas ni boleh la kongsi2kan ilmu yang ada dalam buku tu
tehr recently posted..Dialog Tepi Tangga | DedahMy Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:37 pm

hehe..terima kasih..insyaAllah akan dikongsi juga..sabar2..hehe

Reply

daddydee September 25, 2012 at 5:10 pm

Tahniah tuan…
daddydee recently posted..Christine Ha : Kekurangan Bukan Alasan Untuk BerjayaMy Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:33 pm

Terima kasih daddydee..hehe

Reply

Jebeng Otai™ September 25, 2012 at 8:50 pm

leh review buku ni nnt.. :)
Jebeng Otai™ recently posted..JebengOtai.com : Bagaimana Ianya Bermula?My Profile

Reply

hafizul September 26, 2012 at 1:33 pm

InsyaAllah..nanti akan diceritakan dalam blog ni..cuma masa tak mengizinkan lagi..hehe

Reply

budak felda September 26, 2012 at 3:18 pm

boleh la ajar aku cara nak bikin RM dgn adsence bro..:)

Reply

hafizul September 28, 2012 at 12:01 am

boleh2..tak ado masalah lah..nanti aku review bab buku ni..sabar2..masa tak mengiznkan lagi nih..hehe

Reply

budak felda September 28, 2012 at 12:38 pm

takpe take ur time bro hehehe

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: