Tips Elak Jemu Tulis Blog

30 thoughts on “Tips Elak Jemu Tulis Blog

    1. hafizul Post author

      Huhu..terima kasih bro.. yup..selalunya bila tiba musim malas ni, biarkahlah dulu seketika..tapi jangan terlampau lama biarkan malas tu.. Kelak susah nak rawat dah…

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..tulisan tu saya sorang jer boleh baca.. tapi lepas seminggu, comfirm saya sendiri pun susah nak faham apa yang saya tulis..haha..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Tahu tak apa..sebab tu kaum pempuan ni kebanyakannya ada cermin..selain guna untuk touch make up, boleh guna untuk muhasabah diri.. kaum lelaki rasanya nak kena bawa cermin letak dalam poket satu..hehe

      Reply
  1. chii

    heheh,,chii x jemu…cuma kadang2 xde idea menarik apa yg nk dikongsikn bersama,,tp klo ada matlamat..insya allah…mmg berat nk istiqomah bnda yg elok ni kn :p

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge