Top Komentator Mac 2013 Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih kepada kepada kekasih hati Alexa diatas peningkatan yang memberansangkan. Terima kasih juga disebabkan peningkatan mendadak ni, sedikit sebanyak menggugat emosi aku untuk terus mengecapi hari-hari yang indah bersama Pondok Kecil. Semakin dilayan semakin menjadi. Oleh itu, aku hadiahkan serangkap pantun buat tatapan kekasih hati Alexa yang disayangi.

Top Komentator Mac 2013 Pondok Kecil

Kredit : Facebook Ustaz Azhar Idrus ( Original )

Zaman dulu makan ubi kayu,
Zaman sekarang makan nasi,
Jangan paksa aku gunakan kayu,
Kelak tidak berguna lagi.

Amacam sedap tak pantun aku tu. Haha. Lupakan kisah Alexa untuk seketika. Untuk artikel kali ini aku nak umumkan juara Top Komentator Mac 2013 Pondok Kecil. Jutaan terima kasih kepada mereka yang sudi meninggalkan komen di setiap artikel blog Pondok Kecil. Jutaan terima kasih juga kepada silent reader yang masih malu-malu untuk tinggalkan komen di artikel Pondok Kecil. Terima kasih yang tidak terhingga kepada anda semua kerana sudi singgah membaca di halaman blog Pondok Kecil.

top komentator mac 2013 pondok kecil

Tiada sebarang keistimewaan yang terdapat di halaman blog Pondok Kecil. Apa yang ada hanyalah kisah-kisah kehidupan yang tidak akan basi dan akan sentiasa menjadi kenang-kenangan untuk selama-lamanya. Untuk juara kaki komen bulan Mac 2013, pemenangnya adalah saudara Yusri dari blog muhamadyusri dot com. Berturut-turut beliau memenanginya. Tapak yang beliau miliki sekarang ni masih kemas dan utuh dan tidak pernah digugatkan oleh sesiapa pun.

Untuk itu, sebagai tanda penghargaan aku akan memberikan hadiah kejutan buat beliau. #kejutanlahsangattt. Hehe. Hasil daripada program Jobdirumah akan aku gunakan untuk diberikan kepada saudara Yusri. Ini lah diantara kelebihan yang kita akan nikmati daripada hasil pendapatan melalui blog. Buat duit dengan blog ni senang sahaja kalau kena dengan cara dan tekniknya. Masih banyak lubang buat duit di internet yang belum aku kuasai.

==> Sila KLIK jika anda berminat dengan program Jobdirumah.

Sehubungan dengan itu, satu seminar buat duit dengan blog akan diadakan di Hotel Singgahsana Petaling Jaya. Kepada yang berminat, SILA KLIK UNTUK PENERANGAN TERPERINCI. Mana tahu lepas ni ada lubang buat duit online yang akan korang ketahui. Jangan jadi macam aku. Nak berjaya tapi beribu alasan yang ada.

Maklumlakan mana ada yang senang dalam hidup ni. Semuanya susah-susah. Kalau ada yang senang pun tak kan ada yang nak kongsi. Betul tak Encik Titan yang kacak? Haha. Jangan marah saya gurau ajer. Saya kan happy go lucky selalu. Masa yang ada juga amat terhad untuk aku explorasi berkenaan dengan perniagaan online. Aku suka sangat dengan pepatah, hendak seribu daya tak nak seribu dalih. Aku selalu cakap masa tak ada, sibuk memanjang, tapi semua itu kan alasan. Kan? Orang berjaya mana ada alasan. Yang ada hanyalah harapan dan usaha.

What ever lah kan. Kita hidup dalam dunia blogging ni hati kena ceria. Hati kena happy blogging selalu. Secara tidak langsung artikel yang dihasilkan juga boleh memberi impak yang besar kepada emosi pembaca. Korang gembira, aku gembira. Korang sedih, aku tolong lapkan air mata korang. Nak pinjam bahu pun tak apa. Aku tak kesah. Janji isteri aku izinkan. Haha. Tak, aku bukan takut bini. Tapi aku suami mithali. Suami mithali kena selalu dengar cakap bini. Aku nak tunggu bini aku cakap, “abang kawinlah lagi”.

facebook pondok kecil

Hahahaha. Kalau isteri aku baca ni habislah aku. Tak apa isteri aku baik hati. Dah la baik, cun melecun pulak tu. Peewwwiiittt.

59 thoughts on “Top Komentator Mac 2013 Pondok Kecil

      1. hafizul Post author

        Haha..po dop sedap dgr jah ayat demo ni boh..tak po la..rezeki ore lain bekalih bule nih..harap sibuk demo tuh dop lamo la..

        Reply
        1. hafizul Post author

          Hok ni lah kawe saye nih…payoh doh nok cari pembaco setio po demo..cumo so jah kawe harap..biar lah kekerapan demo masuk blog ni 200% sokmo..jangan kure sudoh la..lebih lagi baik boh…hahaha..

          Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..tiada ucapan yang mampu saya berikan pada rakan yang setia..jutaan terima kasih dan tanda penghargaan masih belum mampu membalasnya..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hahahaha..betul jugak kata bro tu..kita tak takut bini tapi bini yg tak takut kita..haha..ha ah bonus penghargaan ajer bro..nak bagi lebih dari tu tak mampu..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Terimo kasih boh..harap terus maju lah pondok kecil kawe nih..tapi dugaan selalu jah ado dalam hidup ni..berat doh sero kawe nok pikul..raso nok lepar-lepar sungai jah sikit..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge