Undian MSMW 2014 Bermula

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Undian MSMW 2014 bermula hari ini. 1 Februari 2014 sehingga 10 Februari 2014. 10 hari aje masa yang diberikan oleh pihak yang terlibat untuk aku mendapatkan undi bagi melayakkan Pondok Kecil menang dalam ketegori Best Lifestyle Blog. 10 hari, macam-macam perkara boleh berlaku. Perkara baik dan perkara buruk. Semuanya boleh berlaku dengan jayanya. Hehe.

Undian MSMW 2014 Bermula10 hari aje….

Untuk pertama kalinya dalam hidup aku masuk program Malaysia Sosial Media Week. Oleh yang demikian, aku memang tak ada pengalaman dan pengetahuan yang luas tentang MSMW 2014 ni. Apa yang aku fikirkan sekarang ni, macam mana nak raih undi dari korang semua selaku pembaca dan pelawat setia blog Pondok Kecil.

Walaupun ada masa aku rasa macam malu je nak mintak undian dari korang semua. Tetapi disebabkan oleh halatuju dan masa depan Pondok Kecil, aku rela tebalkan muka ni. Rela buat muka tembok semata-mata nak raih undi dari korang semua. Ya. Aku tahu bukan semua orang suka mengundi. Tambah-tambah aku ni bukan lah blogger popular. Haha.

Oleh yang demikian, dengan setulus hatinya aku ingin memohon jasa baik korang semua.

Undilah blog Pondok Kecil dalam MSMW 2014 ni. Tak minta banyak undi pun. Sekali undi pun cukup la.

Alamak. Naik segan pulak dengan korang semua. Haha. Tapi tak apa lah. Aku tahu korang semua ni sporting kan? Kan?

Klik gambar di bawah untuk mengundi.

Undian MSMW 2014 bermulaJangan lupa klik dan undi. Ye?

Macam mana nak undi blog Pondok Kecil?

Ok. Kat bawah ni aku kongsikan dengan korang semua cara untuk mengundi.

Undian MSMW 2014 bermulaKredit : MSMW 2014 – Boleh undi dah sekarang.

Ok. Selamat mengundi.

p/s : Aku tak paksa korang undi. Apa yang aku nak, keikhlasan hati korang. Itu aje.

65 thoughts on “Undian MSMW 2014 Bermula

    1. hafizul Post author

      hoooo betul dah tu…sokong2…hahaha..undi hok nok wak tu memang kena fikir masak-masak..kalau ikutkan hati nak undi semua setiap hari…hahaha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge