Banner

Wahhh Sedapnya Anak Ayah Makan Durian

by hafizul on June 29, 2012

in Keluarga

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Musim durian untuk tahun 2012 dah tiba. Kebiasaanya bila tiba musim durian rumah mertua aku akan penuh dengan haruman durian yang mengiurkan. Untuk pertama kalinya anak aku dapat memakan buah durian, berbagai aksi yang dipertontonkan. Ibu dah ayah juga lah yang tak tahan nak gelak. Haha.

Biasanya favorite aku bila musim durian macam ni adalah pulut durian. Nanti nk suruh My Wife buatkan dan aku akan upload dalam Pondok Kecil ni. Hehe. Best tau pulut durian. Nyum2.

Sedap sungguh tengok anak ayah makan durian ni. Hehe. Comfirm malam ni tidur tak pakai baju. Haha. Rasakan lah.

p/s : Korang jangan jeles ekkk. Hehe. Sedap tau durian ni.

{ 19 comments… read them below or add one }

hafizmd June 29, 2012 at 5:51 pm

Ni yg aku jeles ni. Tak pasal2 pulak kang nanti aku p carik durian…huuuh!

Jgn lupa update luput durian yer…hehehe

p/s-syok tgk anak2 makan…selera tuh…
hafizmd recently posted..Humor Terapi: Doktor & PesakitMy Profile

Reply

hafizul June 29, 2012 at 5:58 pm

Emm tu la…lepas jumaat sakni, terus belah buah durian..anak aku ni nak sepak ngn kaki buah durian..dia tak tau durian ti ada duri..buat mcm bola pulak..haha..ok nanti aku kongsi cerita pasal pulut durian..tgu buah durian luruh 2,3 biji baru sedap..haha..ni buah sulong baru..

Reply

nazri June 29, 2012 at 7:28 pm

Sedap pulut bersantan dgn durian.. Kenduri arwah kat kg selalu juga menu ni.. Kat kl tak jumpa pulak kenduri pulut durian
nazri recently posted..Urus Buget Tahunan Guna SampulMy Profile

Reply

hafizul June 30, 2012 at 12:16 am

Emm kat KL bila nak dapat semua ni..hehe..kat kampung pun sekarg ni dah kurang..tapi tak tau la area kg lain mcm mn..hehe

Reply

Izzuddin Fauzi June 30, 2012 at 8:06 pm

Tau x per…. Teringin jugak nak durian :)
Izzuddin Fauzi recently posted..Titik Mula 3.0 dan Serangan IndonesiaMy Profile

Reply

hafizul July 1, 2012 at 12:31 am

Hehe..sekarang kat rumah aku ni dah start musim dia..hehe..jgn jeles ekk..nanti dapat la tu makan durian free..

Reply

Din June 29, 2012 at 7:53 pm

banyaknya makan..nnti panas kan~~ hehe
Din recently posted..German Kalah, Spain & Italy Layak ke Final. Hooore!My Profile

Reply

hafizul June 30, 2012 at 12:15 am

Emm tu la…tak pe lepas makan minum air dalam kulit durian tu…petua orang-orang tua..tapi menjadi..hehe

Reply

Jebeng Otai™ June 29, 2012 at 9:11 pm

pergh..mai sebijik..hehe
Jebeng Otai™ recently posted..Eyriqazz vs Denaihati : Canonical URL SEO?My Profile

Reply

hafizul June 30, 2012 at 12:14 am

Haha…kalau dekat, ajak datang rumah dah…hehe..nyum2…

Reply

yusri June 30, 2012 at 10:42 am

Pulut Durian…feveret kawe tu…kawe ada buat satu entri pasal pulut durian tahun lepas kat my dot com….
yusri recently posted..Spotted Callsign of 9W2BUGMy Profile

Reply

hafizul July 1, 2012 at 12:58 am

jolo ko??bakpo eh makanan org besut meme favorite pulut durian??haha..nanti kawe nk tgok entri demo tulis tu…

Reply

yusri July 2, 2012 at 12:07 am

nok kato dok keno tu bakpo ore kito berehi pelek make pulut durian…sapa ko buat kenduri pong make pulut durian…demo taip jah kat search my dot com tu…mesti demo terliur tengok gambar2 dale tu…hehehe
yusri recently posted..Spotted Callsign of 9W2BUGMy Profile

Reply

hafizul July 2, 2012 at 9:24 am

Haha..nanti kawe g tgok..kawe tak lamo dah nak make pulut durie..nanti luruh buleh sekerat bakul,nak wak la..baru nyakot make banyok2..haha

Reply

titan June 30, 2012 at 11:25 am

pehh, berani dia makan banyak-banyakk..
titan recently posted..Taktik kotor nak menang Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

Reply

Izzuddin Fauzi June 30, 2012 at 8:04 pm

Amboii… Sedapnya makan lulian… Musim nie x rasa pun lagi lulian tu~ *DURIAN
Izzuddin Fauzi recently posted..Titik Mula 3.0 dan Serangan IndonesiaMy Profile

Reply

hafizul July 1, 2012 at 12:34 am

laaa ruginya..dah masuk blaja tu mesti ada masa free..boleh la try makan durian..hehe..mujur jugak musim dis sebelum puasa..kalau dalam puasa, habis lah..hehe

Reply

titan July 1, 2012 at 8:32 pm

pehh..kecik-kecik dah pandai makan durian ye..
titan recently posted..Eyriqazz vs Denaihati – Part 6My Profile

Reply

hafizul July 8, 2012 at 10:38 am

haha..biasa la..bapak bodek anak rintik..tak gitu???

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: