Wahhh Sedapnya Anak Ayah Makan Durian

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Musim durian untuk tahun 2012 dah tiba. Kebiasaanya bila tiba musim durian rumah mertua aku akan penuh dengan haruman durian yang mengiurkan. Untuk pertama kalinya anak aku dapat memakan buah durian, berbagai aksi yang dipertontonkan. Ibu dah ayah juga lah yang tak tahan nak gelak. Haha.

Biasanya favorite aku bila musim durian macam ni adalah pulut durian. Nanti nk suruh My Wife buatkan dan aku akan upload dalam Pondok Kecil ni. Hehe. Best tau pulut durian. Nyum2.

Sedap sungguh tengok anak ayah makan durian ni. Hehe. Comfirm malam ni tidur tak pakai baju. Haha. Rasakan lah.

p/s : Korang jangan jeles ekkk. Hehe. Sedap tau durian ni.

19 thoughts on “Wahhh Sedapnya Anak Ayah Makan Durian”

  1. Ni yg aku jeles ni. Tak pasal2 pulak kang nanti aku p carik durian…huuuh!

    Jgn lupa update luput durian yer…hehehe

    p/s-syok tgk anak2 makan…selera tuh…

    1. Emm tu la…lepas jumaat sakni, terus belah buah durian..anak aku ni nak sepak ngn kaki buah durian..dia tak tau durian ti ada duri..buat mcm bola pulak..haha..ok nanti aku kongsi cerita pasal pulut durian..tgu buah durian luruh 2,3 biji baru sedap..haha..ni buah sulong baru..

      1. nok kato dok keno tu bakpo ore kito berehi pelek make pulut durian…sapa ko buat kenduri pong make pulut durian…demo taip jah kat search my dot com tu…mesti demo terliur tengok gambar2 dale tu…hehehe

        1. Haha..nanti kawe g tgok..kawe tak lamo dah nak make pulut durie..nanti luruh buleh sekerat bakul,nak wak la..baru nyakot make banyok2..haha

    1. laaa ruginya..dah masuk blaja tu mesti ada masa free..boleh la try makan durian..hehe..mujur jugak musim dis sebelum puasa..kalau dalam puasa, habis lah..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *