Banner

Wordless Wednesday #13 – Tenaga Batin Lelaki

by hafizul on July 25, 2012

in Wordless Wednesday

 

Share it now!

{ 19 comments… read them below or add one }

budak felda July 25, 2012 at 9:05 am

huh apa tu bro belut ker…?
budak felda recently posted..Tips Blogging : Tingkatkan Prestasi Blog dengan Smush.itMy Profile

Reply

hafizul July 25, 2012 at 9:52 am

Hahaha..belut la ni…suka makan belut dop?

Reply

Budak Felda July 25, 2012 at 9:57 am

hehehe x berapa masyuk la bro..hehehe…:)
Budak Felda recently posted..Tips Blogging : Tingkatkan Prestasi Blog dengan Smush.itMy Profile

Reply

titan July 26, 2012 at 2:38 am

masak sambal..sedap nih. haha..
titan recently posted..Komisen ke 94 dari TNXMy Profile

Reply

hafizul July 26, 2012 at 8:00 am

Ooo titan suka makan belut yer..awek muda la titan ni..haha

Reply

budak felda July 26, 2012 at 8:15 am

patut la kacak semacam jer…;)

Reply

hafizul July 26, 2012 at 12:52 pm

Hahaha…kacak la..tu yang anjur contest lelaki kacak hari tu..bro titan jgn mrh yer..kami gurau2 jer..haha

Reply

daddydee July 26, 2012 at 9:31 am

sedap belut ni…suka sangat kalau buat paprik…memang terbaik…
daddydee recently posted..Tetapkan Visi KitaMy Profile

Reply

hafizul July 26, 2012 at 12:50 pm

Haha…suka makan belut jugak ke??wahhh best kan paprik belut….nyammm

Reply

Oh! budu July 26, 2012 at 6:58 pm

untuk batin laki ke? setahu aku, gambir serawak semua tu.. hehe

Reply

hafizul July 27, 2012 at 2:27 pm

gambir serawak pun boleh juga..masa pergi khidmat negara hari tu, pernah jugak org serawak tawarkan aku gambir..tp aku menolak..hahaha..

Reply

pengumpul lirik lagu July 28, 2012 at 5:10 am

eeee x suke belut..tp darah die baik untuk kulit..btol tak?
pengumpul lirik lagu recently posted..Lirik Lagu Natural – D’MassivMy Profile

Reply

hafizul July 28, 2012 at 7:01 am

emm betul tu..kenapa pulak tak suka??best apa..haha

Reply

yusri July 28, 2012 at 2:07 pm

kawe berehi make belut nih…tapi takut dan geli dgn belut nih…kalu hok siang doh tu berani r pegang…dulu kalu ngail dpt belut kawe pasti tohok dgn baul kail tu sekali…huhuhu…tapi buat sup sedap nih…
yusri recently posted..Reasons To Become An EngineerMy Profile

Reply

hafizul July 30, 2012 at 5:58 am

haha..kawe pun brehi jugok..kawe tak leh pege maso belut duk mato kail..kalu sie buleh pulok..haha…kawe brehi sup belut boh…paprik pon sodap..haha

Reply

cik tom July 30, 2012 at 12:01 am

xsuka mkn belut @ xpernah makn..tgk rupa cam u*** je..hehe

Reply

hafizul July 30, 2012 at 5:44 am

Haha…doh kenapa tengok mcm tu pulak..cuba bayangkan makanan yang best2…

Reply

cik tom July 30, 2012 at 12:02 am

eh tukar theme blog dah ek?? makin cun =)
cik tom recently posted..Panduan Lengkap Peperiksaan Akauntan Gred W41My Profile

Reply

hafizul July 30, 2012 at 5:43 am

ha ah…tengok blog keluarga mifzal arsyad dot com tu la yang tergerak hati untuk tukar themes…hehehe

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: