Banner

Wordless Wednesday #19 – Kesian Daging Kena Bakar

by hafizul on August 15, 2012

in Wordless Wednesday

Lepas Berbuka, Kita Layan Ini Pula

Share it now!

{ 20 comments… read them below or add one }

Oh! budu August 15, 2012 at 9:46 pm

daging lembu ke ni?
Oh! budu recently posted..join genting evangelist sekarang dan dapat tiket FREE!My Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:21 pm

ha ah..daging lembu…best…

Reply

Mummy Akmar August 16, 2012 at 8:50 am

Ingatkan kene bakar apa tadi… Huhuuhu
Macam kebab tapi mcm tak… Daging bakar masak apa ni?
Mummy Akmar recently posted..Projek Amal EQQ – Keychain Hasil Tangan Anak-Anak YatimMy Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:19 pm

daging bakar perap ngn air garam jer..lepas tu bakar..best…sedap mcm ni lagi dari bakar dengan perencah tu..huhu

Reply

titan August 16, 2012 at 10:49 am

pehh..tak cukup-cukup lagi kerr..
titan recently posted..Komisen Pertama dari HalalScience.comMy Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:19 pm

yeahhh..masih tak cukupp..kena tambah hidangan ni pula..hehe

Reply

Lawrence Vision August 16, 2012 at 11:33 am

Zaman study dulu selalu je buat bbq ni, sekarang dah kurang sikit sebab dah banyak keja kena buat
Lawrence Vision recently posted..Cinta Sampai TerbakarMy Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:18 pm

zaman study best kan BBQ bersama kawan2..hehe…tu la skrg dah sibuk..makan kat kedai je la jawabnya..huhu

Reply

hatiputera August 16, 2012 at 11:58 am

Daging kuba ke pk

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:18 pm

daging lembu bohh..kawe tak ajin make daging kuba..orang kata sedap..huhu

Reply

Ibu Mifzal Arsyad™ August 16, 2012 at 1:21 pm

kalu kesian tak leh makan
Ibu Mifzal Arsyad™ recently posted..Jadual Cadangan Waktu Perjalanan Lebuhraya PLUS sempena cuti Aidilfitri dan Kemerdekaan 2012My Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:17 pm

emm tu la ibu..tapi masa makan tak leh nk kesian dah..sebab sedap..huhu

Reply

Blog Asyraf August 16, 2012 at 4:55 pm

Terbaik boh..haha..
Blog Asyraf recently posted..Van Persie Sah Ke Manchester UnitedMy Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:16 pm

Haha…sedap ni bro..huhu

Reply

Man August 16, 2012 at 8:15 pm

meh pos kat rumah sikit..hehe
Man recently posted..Beruntunglah Wahai LuqmanMy Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:15 pm

hehe..suka makan jugak ke??kalau pos rasanya bahang ket posmen jer..tak sampai kat tgn man..haha

Reply

Mama Murai August 16, 2012 at 9:02 pm

Assalamu`alaikum, tak manis tau kesiankan makanan. :) Dah takdir daging tu jadi santapan… hehe
Mama Murai recently posted..Wordless Wednesday #14 | Ada sesiapa yang tahu nama sebenar Pulau Labuan?My Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:15 pm

emm tu la kan..apa boleh buat..dah takdir daging jadi macam tu..hehe..sedap daging bakar nih..hehe

Reply

Jebeng Otai™ August 17, 2012 at 8:39 pm

mmg kesian..isk2..hehe
Jebeng Otai™ recently posted..Seksyen 114A : Bantah atau sokong?My Profile

Reply

hafizul August 22, 2012 at 1:14 pm

Haha..kesian tapi time makan tak kesian langsung..nyum2..huhu

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: