Banner

Wordless Wednesday #22 – Helmet Versi Pondok Kecil

by hafizul on August 29, 2012

in Wordless Wednesday

Muahahaha. Ada-ada je anak ayah sorang ni.

Share it now!

{ 42 comments… read them below or add one }

budak felda August 29, 2012 at 2:11 pm

memang selamat sgt nie bro..:)
budak felda recently posted..Edisi Siasat Ranking Alexa Part #1My Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 1:01 pm

emm tu la pasal..kalau jatuh mesti bakul ni yang pecah dulu..haha..kepala kemudian..

Reply

budak felda August 30, 2012 at 1:22 pm

habuk pun susah nak masuk hehehe..:)
budak felda recently posted..Akhirnya Samsung Galaxy Note 2 DipertontonkanMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 3:08 pm

Hahaha..betul tu..lagu pun helmet ni tak panas sebab udara boleh keluar masuk ikut mana yang ia suka..haha

Reply

hatiputera August 30, 2012 at 9:38 pm

sepatutnya dah boleh jadi idea kepada pembuat helmet supaya adakan aliran udara yang lebih banyak pada helmet supaya tidak panas.

Reply

hafizul August 30, 2012 at 10:20 pm

setuju sgt bro..aku pun tak rimas pakai helmet..sedap jer kalau helmet banyak aliran udara…

Reply

hafizmd August 29, 2012 at 2:44 pm

Macam2lah anak2 ni…mmg terhibur ambe =)

p.s-kalau hujan, habis basah…hehe
hafizmd recently posted..Celoteh Kakak #6 Kahwin?My Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 1:00 pm

emm hujan gak tak leh nak kata apa la..hehe..

Reply

hatiputera August 30, 2012 at 9:39 pm

mungkin si anak ini ada cara lain ketika hujan.

Reply

hafizul August 30, 2012 at 10:20 pm

mungkin juga bro..mana kita tahu kan apa yg ada dalam fikiran dia..hehe

Reply

Mummy Akmar August 29, 2012 at 3:37 pm

Anak-anak zaman sekarang memang kreatif. Kuasa minda dan imaginasi mereka sangat luas.
Mummy Akmar recently posted..Jangan Zalimi dan Aniaya Ibu TunggalMy Profile

Reply

hatiputera August 30, 2012 at 10:58 am

harap daya kreativiti mereka berterusan hingga dewasa untuk pembangunan negara.
hatiputera recently posted..Apa itu Oppa Gangnam StyleMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:03 pm

Yaaa harap-harap macam tu..besar harapan yang kami diberikan buat si anak kecil ini..hehe

Reply

hatiputera.com August 30, 2012 at 12:09 pm

sesungguhnya didikan yang baik dari ibu bapa akan mendapat hasil yang baik kepada anak-anak.
hatiputera.com recently posted..Apa itu Oppa Gangnam StyleMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:52 pm

emm masih berusaha agar menjadi dia menjadi permata yang berharga..hehe

Reply

hatiputera August 30, 2012 at 9:40 pm

kena gilap dari awal tu PK supaya terus bersinar.

Reply

hafizul August 30, 2012 at 10:19 pm

InsyaAllah bro…semoga aku terus tabah dalam mendidik si kecil ini…

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:58 pm

yaa betul tu mummy..kadang2 kreatifnya mengalahkan kita..yang dah lama hidup ni..haha

Reply

Malaysia Coin August 29, 2012 at 4:16 pm

Semoga dah besar nanti naik motor jangan lupa pakai helmet… ;)
Malaysia Coin recently posted..Duit syiling Malaysia termahalMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:57 pm

emm harapannya macam tu la nanti..hehe

Reply

beckhr00y August 29, 2012 at 4:25 pm

takde helmet pun jadi
beckhr00y recently posted..Senarai Produk Samsung Mahu Di Ban AppleMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:57 pm

emm manusia zaman sekarang..pakai helmet sebab ada roadblok jer..haha

Reply

hatiputera August 30, 2012 at 9:41 pm

tapi ada jugak aku tengok orang area sana tak pakai helmet terutama lalu jalan kampung.

Reply

hafizul August 30, 2012 at 10:19 pm

haha..biasa la bro..jalan kmpung dan budak2 yg lalu jalan tu memang kurang kesedaran siviknya..aku pun biasa pergi kerja lalu jalan kmpung rajin jugak tak pakai helmet..hahaha..

Reply

suri August 29, 2012 at 4:45 pm

anak sapa tuh hee… jimat2 cara gini :p

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:55 pm

anak sy la suri..hehe..jimat tapi tak de membawa apa-apa makna..haha

Reply

Mama Murai August 29, 2012 at 5:13 pm

at least kesedaran sivik mengenai keselamatan semasa menunggang ada. besar nanti confirm tak akan lupa pakai helmet lagi.
Mama Murai recently posted..Wordless Wednesday #16 | Home made mango pickleMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:55 pm

harap-harap mcm tu la mama murai..hehe..tak de la stress sgt bila anak dah pandai bwk motor kelak..haha

Reply

zool August 29, 2012 at 7:28 pm

memang comel tu.. bagus belajar awal2
zool recently posted..Wordless Wednesday #Ayam sunatMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:54 pm

hehe…terima kasih..kalau melentur buluh, biar lah dari rebungnya.tak g tu?haha

Reply

hatiputera August 29, 2012 at 10:15 pm

Budak kecik pun tahu tentang keselamatan ketika membawa kenderaan. Tapi kat sana masih ramai yang naik motor tak pakai helmet .

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:54 pm

haha..apa boleh buat..masing2 nk tunjuk keras kepala..kalau terhantuk kt jalan, comfirm pecah jugak..haha

Reply

neu August 29, 2012 at 11:28 pm

siap helmet lg – cam anak saya kat umah lah :)
neu recently posted..Bagaimana dan Mengapa Anda Perlu Menulis Untuk Pembaca (Bukan Robots)My Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 12:05 pm

hehe..ye ke??suka tengok ragam si kecil ni..haha

Reply

yusri August 30, 2012 at 4:36 pm

Kesian…demo tukaung pakai ko tu…pastu snap gambar…huhuuh
yusri recently posted..Layan Lagu Oh My English!My Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 10:36 pm

dop eh…dia duk main tetibo kawe tengok dia saut bakul atas palo..kawe pun snap la..apo lagi..kalau nak suruh buatlagu tu, puah suruh comfirm tak buat..haha

Reply

yusri September 1, 2012 at 12:11 am

haha…nakal sungguh..
yusri recently posted..Layan Lagu Oh My English!My Profile

Reply

irsah August 30, 2012 at 7:19 pm

Helmet tuh dah dapat SIRIM ke tak Bro? heeee
irsah recently posted..Eyriqazz vs Denaihati: Terima Kasih Dapat RM Mudah Hari RayaMy Profile

Reply

hafizul August 30, 2012 at 10:25 pm

hahaha…sirim tak sanggup nak cop sebab helemt ni bahaya sgt..smp tekak pun tertutup..haha

Reply

Ramzi September 2, 2012 at 8:25 am

Namanya juga anak2, ada aja ni ulahnya…
Ramzi recently posted..Cara Membuat / Memasang Rating Bintang Rich Snippet Google di BloggerMy Profile

Reply

daddydee September 4, 2012 at 8:48 am

cam samurai pun ado…ekekeeke
daddydee recently posted..Kenapa Daddydee.net Begini?My Profile

Reply

hafizul September 4, 2012 at 4:58 pm

ekekeke..samurai versi baru nih..hahahaha

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: