Wordless Wednesday #52 – Pengikat Cahaya Cinta

pengikat cahaya cinta

Terima kasih Suri di atas hadiah yang diberikan. Pengikat cahaya cinta
nama diberi.

63 thoughts on “Wordless Wednesday #52 – Pengikat Cahaya Cinta

    1. hafizul Post author

      Haha..bajet blog Pondok Kecil ni blog famous la tu..sekali post seribu datang komen sampai tak sempat nak duduk 1st..haha

      Reply
      1. suri

        tak der demo susah org nak paham haa..thnks utk usaha and aitu.terima ksih utk terbaok komen d sana, sy amat hargai2 sgt 🙂

        Reply
    1. hafizul Post author

      Emm macam mana nak jelaskan yer?susah gak nak terangkan..ia sejenis pengikat..yang boleh digantikan tali..ikat tangan pun boleh ni en titan..harap en titan faham dengan jayanya..haha

      Reply
      1. suri

        geli2 nantilah cik suri buatkan demo nyer ker nk tuannya demokan.ktanya sayang nak pakai barg yang blogger2 bgi ahaaa…

        ..tak jadi top komen baru tahu 🙂

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge