Wordless Wednesday #62 – Aku dan Lesung Batu

83 thoughts on “Wordless Wednesday #62 – Aku dan Lesung Batu

    1. hafizul Post author

      Hahaha..memang bijak idea tu..bro ni pandai aje kan..ada je otak tu fikir bab buat duit..hehe..memang sesuai lah ngn bro yang suka jana pendapatan online dan offline..hehe..dia tak makan dalam ni..dia masak aje tu..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..memang suka dia ni main menda pelik2 mcm ni..haha..sekarang dah jarang kot org guna lesung ni..sambal belacan pun dah ada yang packet kat supermarket..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge